Šifra nekretnine : 1231

Prodaja 325.000 € - Stan
86 m23.0 SobeCG II/III  Štampaj
Lokacija: Dedinje (Rtv Pink) Ulica: Kronštatska Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1970 

Na prestižnoj lokaciji, okružen parkovskim zelenilom, nalazi se ovaj komforan trosoban stan na drugom spratu, sa parking prostorom ispred zgrade.
Trostrano je orijentisan, ukupne površine 105m2 (uknjiženih 86m2), sa tri lođe ukupne površine 19m2, dok je uknjižena grejna površina bez terasa 86m2 (samo dnevni boravak ima 40m2, dve spavaće sobe po 20m2).
Izuzetno je svetao i osunčan, kompletno je renoviran 2013. godine (zamenjene su instalacije struje, vode i kanalizacije). U stanu je granitna keramika, hrastov parket, klimatizovan prostor, alu stolarija sa roletnama. Kuhinja sa trpezarijom od punog drveta ostaje u stanu (izlaz na jednu lođu).
Stan ima pripadajući podrum površine 13m2.
Uknjiženo vlasništvo. Mogućnost kupovine garaže.
Za svaku preporuku!

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Lođa, Parking, Podrum
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus
  • OPREMLJENOST:Alu stolarija
  • PONUDA:Snižena cena
  • STANJE:Odmah useljiv
  • UREĐAJI:Klima, Interfon
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Lux stan preko puta Beograda na vodi

3.0 | 94m2 | 250.000 €
Nalazi se u najlepšem delu Karađorđeve ulice, 94 m2 (103m2) na drugom od šest spratova, zgrada je sa liftom, Stan je uknjižen, ima terasu, etažno grejanje, salonac ( visina 3,30m), renoviran i adaptiran za potrebe hostela. Prodaje se sa kompletnom opremom i nameštajem. Sastoji se od prijemnog dela - recepcije, potpuno opremljene kuhinje za potrebe gostiju i dnevnog boravka - salona. Iz salona je degažman i ulaz u dva kupatila koje imaju predprostor i toalete i prostor za tuširanje. Bojleri su protočni, španska keramika, kompletno renovirani. Pored postoji i poseban toalet i ulaz u dvokrevetnu sobu. U dnevnom boravku i kupatilima je ugrađen ventilacioni sistem. Sobe su opremljene klimama i wi-fi Iz dnevnog boravka se ulazi u još jedan hodnik i tri spavaće sobe koje su lux opremljene za boravak gostiju. Sobe su za četiri, šest i osam gostiju. Stan je obezbeđen video nadzorom. Zahvaljujući rasporedu prostorija je idealan za hostel, ali može da ima druge namene, poslovnog prostora ili stanovanja. Nalazi se na idealnom mestu i dobroj zgradi. Blizina parkova, Beograda na vodi, splavova, centra grada, i zgrada je pod zaštitom države. U dvorištu zgrade ima parking, zaštićen rampom i svoju ostavu. U blizini je javna garaža. Stan ne traži nikakva ulaganja, svakako ga treba pogledati. Расположена в самой красивой части улицы Караджорджева, 94 м2 (103 м2) на втором из шести этажей, в здании есть лифт, квартира зарегистрирована, есть терраса, пол с подогревом, гостиная (высота 3,30 м), отремонтирован и приспособлен для нужд общежития. Продается с полным оборудованием и мебелью. Состоит из ресепшена – зоны приема гостей, полностью оборудованной кухни для нужд гостей и гостиной – холла. Из гостиной есть лестничная площадка и вход в две ванные комнаты с прихожей, туалетом и душевой. Котлы проточные, испанская керамика, полностью отремонтирован. Также имеется отдельный туалет и вход в двухместный номер. В гостиной и санузлах установлена система вентиляции. Номера оборудованы кондиционером и Wi-Fi. Из гостиной можно попасть в еще один коридор и три спальни, роскошно оборудованные для пребывания гостей. Есть номера на четыре, шесть и восемь гостей. Квартира охраняется видеонаблюдением. Благодаря планировке комнат идеально подходит для общежития, но может использоваться и для других целей, для деловых помещений или жилья. Он расположен в идеальном месте и в хорошем здании. Близость к паркам, Белград на воде, плотах, центре города, здание находится под охраной государства. Во дворе дома имеется охраняемая пандусом парковка и кладовая. Рядом находится общественный гараж. Квартира не требует никаких вложений, ее обязательно стоит посмотреть.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Trosoban, Višegradska

3.0 | 75m2 | 225.000 €
Trosoban, komforan stan površine 74m2 (sa lođom). Nalazi se u centru grada u Višegradskoj ulici u neposrednoj blizini Beograda na vodi i šetališta uz reku. Svetao, dvostrano orijentisan severozapad-jugoistok. Pozicioniran je na 4. spratu zgrade iz 1937. godine, bez lifta (u toku je izrada dokumentacije za ugradnju lifta). Kompletno je renoviran 2008. godine (instalacije vode, struje i kanalizacije su zamenjene); stolarija je pvc, ulazna vrata blindirana, klima (LG), ugradni plakari u spavaćoj sobi. Stan ima veliki dnevni boravak sa trpezarijom (27m2) sa izlazom na lođu; kuhinju, kupatilo (sa prozorom) i dve prostrane spavaće sobe od 17m2 i 14m2. orijentisane na jugozapad. Ima centralno grejanje, interfon, kablovsku i pripadajući podrum. Može se kupiti namešten. Uknjiženo je vlasništvo.
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Stan na prestižnoj lokaciji

3.0 | 55m2 | 179.000 €
Na prestižnoj lokaciji, u blizini reke i šetališta, nalazi se ovaj funkcionalan trosoban stan (sa galerijom), na III spratu odlične zgrade zaštićene kao spomenik kulture. Pozicioniran u potkrovlju, visine 5,40m, omogućio je formiranje galerije u dečijoj sobi, kao i otvorene galerije nad dnevnim boravkom. Od prostorija, ima hodnik, dnevni boravak - objedinjen sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kompletno renovirano kupatilo, ostavu (koja ima mogućnost priključka na kanalizacionu vertikalu i time formiranje još jednog mokrog čvora). Uknjižen je na 55m2, dok je podna površina znatno veća (74m2). U stanu ostaju ugradni plakari koji su rađeni po meri. Grejanje je TA (na struju), halogena rasveta, inverter klima u sobama. Parkiranje zonalno.
Detaljnije