Surčin, naselje Radiofar, plac 15 ari

Šifra nekretnine : 1348

Prodaja 150.000 € - Plac
15.00 ari Štampaj
Lokacija: Radiofar 

Plac površine 15 ari može imati vešestruku namenu: za porodično stanovanje, za komercijalni sadržaj iz oblasti trgovine, administracije i uslužnih delatnosti koje ne ugrožavaju životnu sredinu i ne stvaraju buku. Takođe za objekte i komplekse u funkciji obrazovanja, zdravstva, sporta, dečije i socijalne zaštite. Dozvoljena je gradnja više objekata. U prodaji je plac iste površine do pomenutog placa, iste cene.

Dodatne karakteristike

Slične nekretnine

Property Image
Plac-Prodaja

Ibarska magistrala

38ari | 171.000 €
Građevinsko zemljište koje se nalazi neposredno pored Ibarske magistrale tj. između Molove benzinske pumpe i toplane Vidikovac. Prema detaljnom urbanističkom planu zemljište je namenjeno za izgradnju sportsko-rekreativnog centra.
Detaljnije
Property Image
Plac-Prodaja

Plantaža za uzgoj borovnica, cena 3.413 evra po aru

440ari | 1.500.000 €
Plantaža se nalazi na padinama Kosmaja, do koje vodi asfaltni put. Voda, trofazna struja i wi-fi su sastavni deo imanja. Na placu se nalazi kuća koja je uknjižena, dva letnjikovca, hladnjača (uknjižena), pomoćni objekat, reni bunar - 250.000 kubika, dva bunara, kompletna oprema za obradu zemlje. Površina zasada je 2,6 ha sa razvedenim zalivanjem kap po kap, kojom se upravlja kompjuterom. Natkriveno je protivgradnom mrežom. Dva hektara zasada je iz 2015. godine, a 60 ari je zasađeno početkom 2020. godine. Plantaža poseduje GAP GLOBAL sertifikat, koji omogućava izvoz u zemlje EU. Imanje je ograđeno i okruženo asfaltnim putem, ima četiri kapije i pokriveno video nadzorom. Ima delova imanja koji su pod šumom, na divnim padinama Kosmaja, blizu Beograda. Preporuka je pogledati, uživati i jako dobro investirati.
Detaljnije