Zvezdara, poslovni prostor za izdavanje

Šifra nekretnine : 1367

Izdavanje 800 € - Poslovni prostor
144.00 m2EG Prizemlje/Prizemlje  Štampaj
Lokacija: Gradska bolnica+ Ulica: Čingrijina+ stara gradnja Telefonskih linija: 1 prazan 

Izdaje se poslovni prostor u blizini Gradske bolnice na početku Čingrijine ulice. Poslovni prostor je uknjižen. Ukupne površine 144m2, u nivou podrum /suteren površine 49,55m2 i prizemlje 94,57m2. kao i zemljište ispod i ispred zgrade (parking prostor za četiri vozila). Lokal se izdaje do prodaje.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Parking
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • INFRASTRUKTURA:Sanitarni čvor
  • JAVNI PREVOZ:Autobus, Trolejbus
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Poslovni prostor-Izdavanje

Poslovni prostor lux, kod BIGZ-a, Senjak

75m2 | 800 €
Poslovni prostor, luksuzan u prizemlju kuće. Ima poseban ulaz, posebnu kapiju. Ima tri prostrorije, prijemni salon, kuhinju, dva mokra čvora. Može da služi za razne namene. Brzi internet. Izdaje se na duži period po potrebi klijenta. Slobodan od 1. avgusta 2024. Dva zakupa + depozit ili jedan zakup + dva depozita.
Detaljnije
Poslovni prostor-Izdavanje

Savremeni kancelarijski prostor 120m2, Zmaj Jovina

120m2 | 1.000 €
Kancelarijski prostor površine 120m2 na III spratu poslovne zgrade u Zmaj Jovinoj ulici, u najlepšem delu Starog grada, pešačka zona, blizina garaža i svih gradskih linija. Zgrada se odlično održavana, lep ulaz, novi podni mermer, lift i stepenište. Prostor ima jednu veću prostoriju (open space) i dve komforne kancelarije, čajnu kuhinju, toalet. Useljivo odmah.
Detaljnije
Poslovni prostor-Izdavanje

Višenamenski poslovni prostor 180m2, Zmaj Jovina

180m2 | 1.450 €
Moderno opremljen, otvoren za sve kmbinacije nameštaja. Pogodan kao poslovni prostor i za stanovanje, dodatna soba za odmor. Dupleks, površine 180m2, na 6. i 7. spratu. Nalazi se u najlepšem delu Starog grada, pešačka zona, blizina garaža i svih gradskih linija. Zgrada se odlično održavana, lep ulaz, lift i stepenište. Ima dva kupatila i dva wc, kuhinju. Odmah useljivo.
Detaljnije