Novogradnja, Vrnjačka Banja, studio, 27,58m2

Šifra nekretnine : 1388

Prodaja 57.918 € - Stan
27.58 m20.5 SobeEG II/III  Štampaj
Lokacija: centar+ Ulica: Heroja sa Košara+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2023 

Vrhunska novogradnja koja se nalazi u široj lokaciji centra Vrnjačke Banje, koja je udaljena od šetališta Promenada 1,4km, autobuske stanice 2,8km, Fakulteta za hotelijerstvo i turizam 1,4km, Doma zdravlja i Opštine 1,5km. U pitanju je trospratnica sa ukupno 14 stanova u čijoj gradnji su ugrađeni najkvalitetniji materijali, i time je postignuta vrhunska toplotna i zvučna izolacija. Spoljašnji i unutrašnji zidovi izrađeni su od blokova koji imaju veliki koeficijan termo i zvučne izolacije. Aluminijumska fasadna stolarija, spoljna fasada od fasadne cigle, podovi od višesnojnog parkete i keramika od italijanskog granita. Etažno grejanje "bosch" sistem, sa radom može da se upravlja preko mobilnog telefona. Zgrada ima lift od podruma do povučenog sprata. Svaki stan ima garažno mesto u okviru zgrade. Stan je dvostrano orijentisan. Svaki stan u zgradi ima francuski balkon, a dva stana na povučenom spratu panoramsku terasu. Cena garažnog mesta 12.000 evra. U cenu stana nije uračunat pdv. Tehnički prijem u toku. Kupovina moguća na kredit. U zgradi ima više stanova različite strukture i kvadratue (od 27,58m2 do 85,78m2). Obanezna kupovina i garaže.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Francuski balkon
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Dvosoban, Stari Banovci

2.0 | 48m2 | 64.550 €
Stan se nalazi u novosagrađenoj zgradi 2022/23 godina,koja se nalazi u najboljoj lokaciji Starih Banovaca (ugao Ulice Pere Čodanovića i Milenka Pevca). Standard gradnje veoma visok, ima energetski pasoš, grejanje cg (plaćanje po utrošku) na trećem je spratu, svetao, bez buke (orijentisan suprotno od ulice). U zgradi i okolo zgrade izgrađena je potpuna infrasruktura (prodavnice, apoteka, škola, vrtić, blizu stajališta javnog prevoza). Uz stan se prodaje i parking mesto (ali nije obavezno) koje se nalazi u dvorištu zgrade i posebno označeno (u RGZ - SK upisuje se zabeležba prava trajnog korišćenja). Stan je namešten i odmah useljiv, ima sva dokumenta za uknjižbu, može kredit.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Dvosoban, Rakovica - Kneževac

2.0 | 48m2 | 76.500 €
Uknjižen, dvosoban stan koji se nalazi u potkrovlju stambene zgrade u Kneževačkoj ulici - Kneževac. Stan je svetao, funkcionalan, ulaz iz pretsoblja u sve prostorije. Dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom ima "normalan" prozor, a spavaća soba i kupatilo krovni. Stan je očuvan, namešten i odmah useljiv. Zgrada je blizu autobuskog stajališta.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Jakovo

3.0 | 112m2 | 84.000 €
Dupleks u stambeno porodićnoj kući (tri stana), prvi sprat + potkrovlje, poseban ulaz (ima svoju kapiju i nezavisno stepenište do ulaza u stan). Prvi nivo: dnevna soba, kuhinja sa trpezarijom (površina skoro kao dnevna soba), kupatilo i wc, ostava i terasa. Stan je odličnog rasporeda i funkcioniše kao četvorosoban, dvostrano orijentisan, sve prostorije imaju prirodnu ventilaciju (prozore). Drugi novo: dve spavaće sobe (jedna ima male kosine), bez krovnih prozora, ostava. Ima jedan krovni prozor na hodniku druge etaže Odlična lokacija, nepunih 10 minuta hoda do centra Jakova, Autobus 605, 610, 860i, do stajališta GSP 5 minuta. U kući je razvučena instalacija za etažno grejanje na gas u sve prostorije. Uknjižen, vlasništvo 1/1. Može kredit i reletivno brzo je useljiv.
Detaljnije