Novogradnja, Vrnjačka Banja, studio, 27,58m2

Šifra nekretnine : 1388

Prodaja 57.918 € - Stan
27.58 m20.5 SobeEG II/III  Štampaj
Lokacija: centar+ Ulica: Heroja sa Košara+ novogradnja+ Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 2023 

Vrhunska novogradnja koja se nalazi u široj lokaciji centra Vrnjačke Banje, koja je udaljena od šetališta Promenada 1,4km, autobuske stanice 2,8km, Fakulteta za hotelijerstvo i turizam 1,4km, Doma zdravlja i Opštine 1,5km. U pitanju je trospratnica sa ukupno 14 stanova u čijoj gradnji su ugrađeni najkvalitetniji materijali, i time je postignuta vrhunska toplotna i zvučna izolacija. Spoljašnji i unutrašnji zidovi izrađeni su od blokova koji imaju veliki koeficijan termo i zvučne izolacije. Aluminijumska fasadna stolarija, spoljna fasada od fasadne cigle, podovi od višesnojnog parkete i keramika od italijanskog granita. Etažno grejanje "bosch" sistem, sa radom može da se upravlja preko mobilnog telefona. Zgrada ima lift od podruma do povučenog sprata. Svaki stan ima garažno mesto u okviru zgrade. Stan je dvostrano orijentisan. Svaki stan u zgradi ima francuski balkon, a dva stana na povučenom spratu panoramsku terasu. Cena garažnog mesta 12.000 evra. U cenu stana nije uračunat pdv. Tehnički prijem u toku. Kupovina moguća na kredit. U zgradi ima više stanova različite strukture i kvadratue (od 27,58m2 do 85,78m2). Obanezna kupovina i garaže.

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Garaža, Francuski balkon
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPREMLJENOST:Sigurnosna vrata, Alu stolarija
  • PRISTUP:Lift
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Internet, Kablovska TV, Telefon, Video nadzor, Alarm
Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Stan-Prodaja

Dvosoban, Stari Banovci

2.0 | 48m2 | 64.550 €
Stan se nalazi u novosagrađenoj zgradi 2022/23 godina,koja se nalazi u najboljoj lokaciji Starih Banovaca (ugao Ulice Pere Čodanovića i Milenka Pevca). Standard gradnje veoma visok, ima energetski pasoš, grejanje cg (plaćanje po utrošku) na trećem je spratu, svetao, bez buke (orijentisan suprotno od ulice). U zgradi i okolo zgrade izgrađena je potpuna infrasruktura (prodavnice, apoteka, škola, vrtić, blizu stajališta javnog prevoza). Uz stan se prodaje i parking mesto (ali nije obavezno) koje se nalazi u dvorištu zgrade i posebno označeno (u RGZ - SK upisuje se zabeležba prava trajnog korišćenja). Stan je namešten i odmah useljiv, ima sva dokumenta za uknjižbu, može kredit.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Surčin, novogradnja, 50,19m2

3.0 | 50.19m2 | 70.266 €
Odlična novogradnja u Surčinu, u blizini centra, koja po svim parametrima odgovara savremenim standardima stanovanja. Trosoban stan maksimalno iskorišćenog prostora u 50,19m2 sa lepom lođom, ima sve uslove udobnosti za tročlanu porodicu. Zgrada izgrađena kvalitetnim materijalima, visoke energetske efikasnosti koja je postignuta 30% većom termoizolacijom i šestokomornom pvc stolarijom, demit fasada. Kupatilo je vrhunskog kvaliteta. U sobama su drvene podne obloge termotretirane, premium kvaliteta. Objekat ima sopstveni spoljni parking prostor. Predat zahtev za ozakonjenje objekta. Cena 70.266 evra + pdv.
Detaljnije
Stan-Prodaja

Dvosoban, Rakovica - Kneževac

2.0 | 48m2 | 76.500 €
Uknjižen, dvosoban stan koji se nalazi u potkrovlju stambene zgrade u Kneževačkoj ulici - Kneževac. Stan je svetao, funkcionalan, ulaz iz pretsoblja u sve prostorije. Dnevni boravak sa trpezarijom i kuhinjom ima "normalan" prozor, a spavaća soba i kupatilo krovni. Stan je očuvan, namešten i odmah useljiv. Zgrada je blizu autobuskog stajališta.
Detaljnije